maanantai 7. lokakuuta 2013

Pirkan Hölkkä

Nyt on urakka takana. =) 6.10. "juoksin" Valkeakoskelta Tampereelle 33 km. Niin, ihan koko matkaa en millään pystynyt juoksemaan, sillä jo 20 km jälkeen loppui jaloista puhti. Siinä kohtaa ajattelin, että enhän mää ikinä pääse maaliin. Jalkoja alkoi polttaa joka puolelta, erityisesti sisäreisistä, eikä kipu hellittänyt edes kun hölkän vaihtoi kävelyyn. Yhtä tuskaahan ne viimeiset yli 10 km sitten olivat.

Maaliin sieltä kuitenkin kompuroitiin! Aikaa kului 4 tuntia ja 20 minuuttia. Aikatavoitetta ei ollut, tavoite oli päästä maaliin. Tavoite siis täyttyi, vaikka en suoritukseeni ihan tyytyväinen ole. Olisihan mun pitänyt loppuun asti jaksaa juosta!!

Noh, myönnettäköön, että lähdin matkaan vähän löysin rantein. "Helpostihan sen jaksaa jos vaan kevyesti hölkkäilee!" Valmistautuminenkin oli vähän mitä oli. =D Juoksin muutaman 10 km lenkin ja söin karkkia!

Päällimmäinen ajatus urakan jälkeen (ja sen aikana) oli EI ENÄÄ IKINÄ, mutta jos nyt kumminkin päätän vielä joskus lähteä vaikka parantamaan aikaa, niin ehdottomasti pitää laittaa sinne harjoitusohjelmaan vähän pitempiäkin (15-18 km) lenkkejä, jotta kunto riittää maaliin asti. Nyt valmistautuminen jäi vähän viimetippaan, sillä lopullinen päätös Pirkan Hölkään lähtemisestä tehtiin vasta kesällä. Jooniinvarmaanseliseli...

Täytyy kuitenkin sanoa, että loppujen lopuksi oli ihan kiva kokeilla tällaista pitkää matkaa. Kyllä se mitali ihan ansaitulta tuntui maalissa. =)

Tällä videolla minä ja Minttu juostaan kameran ohi kohdassa 11:00 - 11:25. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti