sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Komia Ilkan Viesti 2021

Tampereen Tuulet Komia Ilkan Viestissä toista kertaa! Kolea ja märkä marraskuinen päivä, ihan niin kuin viime kerrallakin. Jännitystä on ilmassa. Neljä juoksijaa ja yksi huoltomies kapuavat auton kyytiin ja nokka kääntyy Seinäjoelta kohti Ilmajokea. 

Saavutaan vanhan huoltsikan pihaan. Porukkaa on jo paikalla ja muutamia lämmittelijöitä sinkoilee sinne tänne. Tällä kertaa Hilla on avausosuudella. Vähän ennen kymmentä bussikuljetus kaahaa paikalle ja lisää juoksijoita valuu pihalle. Lähtö tapahtuu noin kello 10:02. 

Kolme juoksijaa ja huoltomies kapuavat auton kyytiin ja siirtyvät toisen huoltoaseman (wc-tauko) kautta ensimmäiselle vaihtopaikalle. Jarkko alkaa lämmitellä. Hetken odottelun jälkeen Hilla ilmestyy metsästä ja lähettää Jarkon matkaan. Kolme juoksijaa ja huoltomies kipuavat autoon ja suuntaavat kohti toista vaihtoaluetta. Jarkon palautusjuoma (Pyynikin Mosaic Lager) jää kiven päälle ensimmäiselle vaihtoalueelle.

Toisella vaihtoalueella Minttu lämmittelee ja Hilla palauttelee. Jarkko ilmestyy metsästä ja Minttu lähtee matkaan. Pinja muistaa, että Jarkon palautusjuoma jäi edelliselle pisteelle! Kolme juoksijaa ja huoltomies hyppäävät autoon ja ajavat ensimmäiselle vaihtopisteelle. Palautusjuoma on poissa.

Viestikapulana vanha tuttu heijastinnauha.

Kolmannella ja viimeisellä vaihtopisteellä Pinja lämmittelee. Minttu lähettää Pinjan matkaan.

Pinja oli samalla osuudella myös viime kerralla. Nyt olo ei ole kovin luottavainen, että meno olisi yhtä vauhdikasta, mutta yritetään! Alun 1 km hiekkatietä sujuu sutjakkaasti. Sitten alkaa vuorottelevat suot ja kalliot. Suot upottavat, mutta eivät ehkä ihan niin paljon kuin viime kerralla. Myös joku muu on erilaista, nimittäin viimeksi muita juoksijoita oli paljon, nyt niitä näkyy koko reitillä vain kourallinen. Johtuu ehkä Pikku Ilkan aikaisemmasta lähtöajasta (ja koronasta). Pitää itse kirittää itseä. Vähän on ollut nuhaa, mutta hyvin jaksaa. Viime kerralla meno oli lennokasta ja ihme kyllä nytkin vauhti taitaa olla pysyä yhtä hyvänä! Kello kirittää. Maali häämöttää. Ja noin! Maalissa!

Osuuksilla ei ole ajanottoa, mutta oma aika on korkeintaan minuutin huonompi kuin viimeksi. Koko joukkueen aika on 10 min huonompi kuin viimeksi, mutta ei se mitään! Sijoitus oli nyt parempi ;) Ja hauskaa oli taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti